10 juli 2017

Over ons

Over ons: DJJS Light & Sound Support is een dynamisch bedrijf met Joost Korsten als drijvende kracht voor, achter en tussen de schermen. Het organiseren zit hem in het bloed en hij is erg gedreven om van jouw opdracht een succes te maken!

Op jonge leeftijd begon Joost samen met Stijn van Erp als DJ op feesten en partijen en dat sloeg aan. Joost is wat je noemt een regelneef en als vanzelf werd hij ook de organisator van die evenementen. Zijn bekendheid groeide en daarmee ook de vraag naar zijn persoonlijke aanpak. In 2017 besloot Joost om van zijn hobby zijn werk te maken en schreef hij zich in bij de Kamer van Koophandel als DJJS Light & Sound Support. DJJS Light & Sound Support maakte een vliegende start.

Joost pakt de zaken professioneel aan, het bedrijf groeit snel. Het borrelt en broeit dan ook bij DJJS, de opmars is niet te stuiten! Flexibiliteit? DJJS schrijft het met een hoofdletter. Naast de vaste kern, heeft het bureau een groot bestand met freelancers die ze goed kent, waardoor DJJS op alle vragen kan inspelen. “Neen” bestaat niet, “ja graag” juist wel!

Bovendien werkt DJJS samen met een aantal geselecteerde partnerbedrijven dat elkaar naadloos aanvult. Zo is er geen artikel dat DJJS niet kan leveren. En door deze aanpak is geen evenement te groot. DJJS staat voor u klaar!