Overname www.FeestDJ.nu

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat FeestDJ.nu een nieuwe eigenaar heeft. Per 1 mei 2023 wordt het feestdj-platform beheert door de enthousiaste ervaren ondernemer Joost Korsten en heeft de ambitie om FeestDJ.nu te laten groeien en uit te breiden.

Hij gaat zich richten op het leveren van hoogwaardige diensten en het bieden van een uitstekende klantervaring. Het nieuwe managementteam zet zich in om de sterke punten van FeestDJ.nu verder te ontwikkelen, terwijl er ook wordt geïnvesteerd in nieuwe technologieën en innovaties om de klantervaring te verbeteren.

FeestDJ.nu blijft functioneren als een toonaangevend platform voor feesten en evenementen. De nieuwe eigenaar van FeestDJ.nu is zeer enthousiast over deze overname en ziet er naar uit om samen te werken met de getalenteerde medewerkers van FeestDJ.nu Het is zijn doel om FeestDJ.nu te blijven positioneren als een belangrijke speler in de particuliere Dj Sector en om klanten te voorzien van de best mogelijke ervaring.